21
mei
2022

Magistraal concert CCXL

Foto:
Hans Colijn

We hebben er lang naar uit gekeken. Het concert in het prachtige CCXL in Vlissingen. Zaterdag 21 mei was het dan zover. CCXL staat bekend om haar sublieme geluidsinstallatie en het enorme projectiescherm. Maar ook, zo hebben wij mogen ervaren, om de gastvrijheid en verzorging. Tijdens de soundcheck bleek al dat het een enerverende avond zou worden. Even voor achten stroomde de zaal vol en een half uur later klonken de eerste tonen. De lichtshow en onze videoprojecties op dit gigantische formaat maakte de ”AF-show”compleet. Het werd een waanzinnige avond waarbij de band het publiek uit de stoelen wist te krijgen.

Onder het publiek was een kleine jongen aanwezig. Hij zat op de eerste rij en genoot zichtbaar van het muzikale,- en visuele spektakel. Een echte “kleine Pink Floyd fan" gezien het T-shirt dat hij droeg. Na afloop stond hij op, liep naar voren en vroeg om een foto. Na de toegift werd hij op het podium gevraagd en werd er spontaan een foto gemaakt. Het leek ons leuk om juist die foto bij dit bericht te plaatsen. Zo blijkt maar weer dat de muziek van Pink Floyd generaties overstijgt.

Binnenkort volgt er een fotoserie van dit concert op onze fotopagina. Wij staan alweer in de startblokken voor het volgende optreden. Vrijdagavond 27 mei is het de beurt aan het Bam festival in Hengelo.

© 2023 Absolutely Floyd | Stichting Anderson & Council | KvK: 24458865 | All Rights Reserved
© 2021 Absolutely Floyd | Stichting Anderson & Council
KvK: 24458865 | All Rights Reserved.
Privacyverklaring | Webdesign: greydog.nl